[TRC] - Accordlands "Making of a new Pantheon"

Session 4

Vejen til Coranth

På vej mod Coranth stødte vores helte på adskillige grupper af folk, som flygtede mod havet, i sikkerhed for elverne. Raymonds Helte stoppede hver gang op for at hjælpe de lidende, indgyde håb og yde den hjælp som de havde brug for.

Nogle af flygtningene fortalte om frygtelige ting, der var sket i byen Orgith. Da vores helte ankom til byen blev de mødt af et frygteligt syn: 4 lemlæstede lig var hængt op på gatehuset. Hope bragte en af ridderne tilbage til livet. Han kunne fortælle at Elverne havde angrebet byen. De brugte store underlige frygtindgydende monstre til at smadre væggene. Ridderen døde i en duel med en elven commander.

Længere inde i byen stødte vores helte på en gruppe dværge i kamp med en større gruppe udøde, ledt an af 5 udøde elvere. Dværgene belønnede os ved at fortælle os om faren fra dybet. En kæmpe horde af Abyssals, styrket af Dragens blod, har overløbet Den Gyldne Økse i Dybet, og er nu på vej mod overfladen for at sprede død og ødelæggelse over alt.

Vi beslutter at følges med dværgene til Coranth, men tager en hurtig detour ud til en Elven War Camp som ligger på vejen.

Comments

har en 19 på luck
og gemt en 13

Session 4
adolmius tr0llmand

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.